Tekirdağ Köftesi, Uzak Doğuda tanıtılacak

Tekirdağ Köftesi, Uzak Doğuda tanıtılacak -Tayvanda televizyon programları sunan Tekirdağlı Karlova, Tekirdağ Köftesini Uzak Doğuda tanıtmayı hedefliyor (Fotoğraflı - Görüntülü)


TEKİRDAĞ (A.A) - Tayvanda televizyon programları sunan Tekirdağlı Uğur Rıfat Karlova, Tekirdağ Köftesini Uzak Doğuda tanıtacak.
     Karlova, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2006dan bu güne Tayvanda televizyon programlarında sunuculuk yaptığını ve dünyada Çince bilen yaklaşık 1,5 milyar kişinin bu programlara yoğun ilgi gösterdiğnii söyledi.
     Tayvanda sunuculuğunu yaptığı Eğlencesever adlı televizyon programının bazı bölümlerinin çekimi için Türkiyeye geldiğini anlatan Karlova, İstanbulda 6 gün çekim yaptık. Ardından, Tekirdağlı olduğum için Tekirdağ Köftesini çekmeye geldik. Buradaki çekimlerden sonra Kapadokyada çekim yapacağız dedi.
     Sunuculuğunu yaptığı televizyon programının Tayvandaki en çok reyting alan gezi eğlence programı olduğunu ve bunun Türkiyeyi Uzak Doğuya tanıtmak için bir imkan olduğunu anlatan Karlova, Türkiyeyi tanıtmaya geldik. Türkiyede Ayasofyadan yemek kültürümüze, baharatlardan lokumlara, İstanbul Boğazınan Tekirdağ Köftesine çekebildiğimiz her şeyi Uzak Doğudaki insanlara izleteceğiz dedi.
     Karlova, Tekirdağ köftesini Uzak Doğuda tanıtmak için özel çaba göstereceğini anlatarak, Türkiye ve Türk kültürünü Uzak Doğudaki insanlara göstermeyi hedeflediğini kaydetti.
    
     Muhabir: Yavuz Karaduman / Cihan Demirci
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Tekirdağ Köftesi, Uzak Doğuda tanıtılacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER