Tekirovada öğrenciler kendi tasarımlarını sergiledi

Tekirovada öğrenciler kendi tasarımlarını sergiledi


ANTALYA (A.A) - Tekirova Halit Narin İlköğretim Okulu öğrencileri, teknoloji dersinde yaptıkları projeleri, resimleri ve tasarımlarını sergiledi.
     Serginin açılışına Tekirova Belediye Başkanı Yusuf Üras, Kemer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Hasan Hüseyin Yıldız ve Güral Premier Oteli Genel Koordinatörü Fazıl Dertlioğlu katıldı.
     Proje ile ilköğretim 6,7,8. sınıf öğrencilerine verilen teknoloji ve tasarım dersi ile öğrencilerin günlük hayatlarında karşılaştıkları sorunları çözmede özgün çözüm yolları geliştirebilmeleri ve öğrenciye yaratıcılık yeteneği kazandırmak amaçlanıyor.
     Küçük mucitler, yoğurt kabından gece lambası, antik malzemelerden anahtarlık, su arıtma cihazı maketi, masa lambası, pratik patlamış mısır makinesi, antik malzemelerden vantilatör, akülü oyuncak araba gibi çalışmalarını sergiledi.
     Belediye Başkanı Üras, burada yaptığı konuşmada, öğrencilerin tasarladıkları eserleri hayranlıkla izlediğini belirterek, çocukların daha fazla desteklenmesi için ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Tekirovada öğrenciler kendi tasarımlarını sergiledi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER