Telefon hırsızı önce kameraya sonra polise

Telefon hırsızı önce kameraya sonra polise yakalandı -Zonguldakta müşteri gibi girdiği telefon bayisinden cep telefonu çalan kişi, önce iş yerinin güvenlik kamerasına sonra polise yakalandı


ZONGULDAK (A.A) - Zonguldakta müşteri gibi girdiği telefon bayisinden cep telefonu çalan kişi, önce iş yerinin güvenlik kamerasına sonra polise yakalandı.
     Meşrutiyet Mahallesi Nizam Caddesinde telefon bayisine gelen Nizamettin A. (21), iş yerinden yaklaşık bin 500 lira değerindeki cep telefonunu çaldı.
     İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi.
     İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri yaptıkları incelemede, Nizamettin Anın çaldığı telefonu satmak isteyeceğini düşünerek civardaki telefon bayilerinde önlem aldı.
     Zanlı Gazipaşa Caddesindeki bir başka telefon bayisine çaldığı cep telefonunu satmaya çalıştığı sırada polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.
     Nizamettin A, emniyetteki sorgusunda, Eylül ayında psikolojik rahatsızlığı nedeniyle Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi Psikiyatri bölümünden yattığı sırada S.Knın cebinden 500 lira, Kozlu İlçesinde bir iş yerinden 640 lira para çaldığını itiraf etti.
     Ayrıca zanlının 4 ayrı iş yerinden cep telefonu çaldığı tespit edildi.
     Emniyetteki sorgusunun ardından Nizamettin A, adliyeye sevk edildi.
     Güvenlik kamerası görüntülerinde, müşteri gibi telefon bayisine giren Nizamaettin A, görevli kızdan incelemek için bin 500 lira değerindeki cep telefonunu istediği, bir süre telefonu incelemesi ardından görevlinin bir anlık dalgınlığından yararlanarak dükkandan çıktığı görülüyor.
    
     Muhabir: Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Telefon hırsızı önce kameraya sonra polise Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER