TFF 3. Lig

TFF 3. Lig -Kastamonuspor Başkanı Levent Özbek, -Kastamonuspor herkesin beğenisini kazanan bir takımdır


KASTAMONU (A.A) - Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Kastamonusporun Başkanı Levent Özbek, Kastamonusporun herkesin beğenisini kazanan bir takım olduğunu bildirdi.
     Özbek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde önümüzdeki dört haftada oynayacakları Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, İstanbulspor, Fatih Karagümrükspor ve Kırıkhanspor maçlarının önemli olduğunu belirterek, bu karşılaşmaların her birinin final havasında geçeceğini ifade etti.
     Hafta sonunda Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ile oynayacakları maçta, ellerinden geleni yapacaklarını vurgulayan Özbek, Oyuncularımızın primlerini daha önce ödediğimiz için oyuncuların moralleri yerinde. Bu maçta da ellerinden geleni yapacaklar. Kastamonuspor herkesin beğenisini kazanan bir takımdır. İnşallah beğeniyi maçın skoruna da yansıtırsak daha güzel olacak dedi.
    
     -PFDKdan 8 bin lira ceza-
    
     Özbek, Ziraat Türkiye Kupasında Orduspor ile yaptıkları karşılaşmada yaşanan olaylardan ötürü, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından 8 bin lira cezaya çarptırıldıklarını aktararak, bu cezayla maddi anlamda sıkıntı yaşayan kulübün, daha da sıkıntılı bir döneme girdiğini söyledi.
     Kastamonusporlu herkesin sağduyulu olması gerektiğini ifade eden Özbek, Orduspor karşılaşmasında 9 bin lira hasılat geliri elde ettik. Giderleri düştükten sonra 5 bin lira paramız kalmıştı. Üstüne bu ceza gelince, elimizde hiç bir şey kalmadı diye kaydetti.
    
     Muhabir: Özkan Beyer
     Yayıncı: Sinan Özmüş

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER