TFF eski başkanlarından Cemal Saltık toprağa

TFF eski başkanlarından Cemal Saltık toprağa verildi -Saltık, Hacı Bayram Camisinde de kılınan öğle namazının ardından Cebeci Asri Mezarlığında defnedildi


ANKARA (A.A) - Eski Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) başkanlarından Cemal Saltık, Hacı Bayram Camisinde kılınan öğle namazının ardından, Cebeci Asri Mezarlığında toprağa verildi.
     Cemal Saltık için ilk tören Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesinde düzenlendi. Törene, Spor Genel Müdürlüğü çalışanları, dernek yönetimi, milli sporcular, gazeteciler ve yakınları katıldı. Burada, Saltıkın kızı Nurdan Gürsu, törenin bitiminin ardından babası için gözyaşı döktü.
     Dernekteki törenin ardından Cemal Saltık için Hacı Bayram Camisinde öğleyin cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına, Spor Genel Müdür Yardımcısı Tamer Taşpınar, Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, teşkilat çalışanları, gazeteciler ve yakınları katıldı.
     Cemal Saltık, daha sonra Cebeci Asri Mezarlığında toprağa verildi.
     Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Spor Genel Müdürü ve TFF Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Baykan ile eski TFF Başkanı Haluk Ulusoyun camiye çelenk gönderdikleri görüldü.
    
     Muhabir: Ömer Hakan Kibar
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber TFF eski başkanlarından Cemal Saltık toprağa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER