TFF Süper Kupa finaline doğru

TFF Süper Kupa finaline doğru -Federasyon başkanı Demirören: Süper Kupa finalini Anadoluda yaptığımıza çok sevindik. Umarım, Anadolunun büyük takımlara olan özlemi ve bu coşkusu, buradan tüm Türkiyeye ve Türk futboluna yansır


ERZURUM (A.A) - Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören, Süper Kupa finalinin Anadoluda yapılmasına çok sevindiklerini belirterek, Umarım, Anadolunun büyük takımlara olan özlemi ve bu coşkusu, buradan tüm Türkiyeye ve Türk futboluna yansır dedi.
     Başkan Yıldırım Demirören, TFF Birinci Başkanvekili Ufuk Özerten, genel sekreter Emre Alkin, profesyonel kurul başkanı Arif Koşar ve diğer yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk ile Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükleri ziyaret etti.
     Demirören, Vali Öztürkü ziyaretinde, Cumhuriyet Caddesinde bir tur attıklarını belirterek, O caddede özlemi duyduğumuz sahnelerle karşılaştık. Yaşanan trafik ve coşkudan dolayı o caddeyi 15 dakikada geçebildik. İnşallah televizyonlar bu güzellikleri de çekiyordur. Süper Kupa finalini Anadoluda yaptığımıza cidden çok sevindik. Umarım, Anadolunun büyük takımlara olan özlemi ve coşkusu, buradan tüm Türkiyeye ve Türk futboluna yansır diye konuştu.
     Vali Öztürk de, Erzurumun Süper Ligde takımı bulunmadığını belirterek, Süper Kupa finalinin kendileri için büyük bir şenlik ve festival olduğunu söyledi.
     Süper Kupanın Erzurumun değişimi açısından önemli olduğuna değinen Öztürk, hem Fenerbahçe, hem de Galatasarayın Erzurumda çok sayıda taraftarı bulunduğunu belirtti.
     Ziyaretin ardından Demirören, Vali Öztürke arkasında Sebahattin Öztürk yazılı 25 ve 61 numaralı 2 tane Türkiye forması hediye etti.
     Öztürk de, Demirörene Erzurumu anlatan bir kitap hediye etti.
    
     -Demirörene oltu taşı tespih-
    
     Büyükşehir Belediyesini ziyarette ise Demirören, kendilerine evsahipliği yaptığı için başkan Ahmet Küçüklere teşekkür ederek, bugünün başladığı gibi güzel bir şekilde bitmesini diledi.
     Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın iki yıl önce Süper Kupa karşılaşmasının Erzurumda oynatılması sözünü verdiğini hatırlatan Demirören, Biz de, yönetim kurulu üyelerimizle birlikte yaptığımız görüşmelerin ardından, Süper Kupa maçının Erzurumda oynatılmasına karar verdik. İnşallah hayırlısı olur. Herkes mutlu neticelerle buradan ayrılır dedi.
     Büyükşehir Belediye Başkanı Küçükler de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kupa maçının Erzurumda oynanmasında etkili olan TFF üyelerine teşekkür etti.
     Küçükler, ziyaretin ardından Demirörene Erzuruma özgü Oltu taşından yapılmış bir tespih hediye etti. Demirören de Küçüklere arkasında Ahmet Küçükler yazılı 25 numaralı Türk Milli Takımı forması hediye etti.
    
     Muhabir: Çağlar Sefertaş
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber TFF Süper Kupa finaline doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER