TFF

TFF-Ülker Futbol Köyleri -TFF Futbol Gelişim Direktörü Kafkas: -TFF-Ülker Futbol Köyleri çok önem verdiğimiz, çocukların hem kişilik gelişimi hem de eğitim aldığı geniş kapsamlı bir proje


NEVŞEHİR (A.A) - Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Futbol Gelişim Direktörü Tolunay Kafkas, TFF-Ülker Futbol Köyleri çok önem verdiğimiz, çocukların hem kişilik gelişimi hem de eğitim aldığı geniş kapsamlı bir proje dedi.
     Kafkas ile Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker ve TFF Genel Sekreter Yardımcısı Orhan Ertanhan, Nevşehirin Avanos ilçesindeki TFF-Ülker Futbol Köyündeki 80 sporcuyu ziyaret ederek, çalışmalarını izledi.
     Kafkas, burada yaptığı açıklamada, TFF-Ülker Futbol Köylerine çok önem verdiklerini ve daha kapsamlı hale getirerek gerçekleştirmeye devam edeceklerini belirterek, TFF-Ülker Futbol Köyleri çok önem verdiğimiz, çocukların hem kişilik gelişimi hem de eğitimler aldığı geniş kapsamlı bir proje. Biz oldukça memnunuz. Çocuklar da bundan çok mutlular diye konuştu.
     Kafkas, A Milli Takımdaki gurbetçi futbolcularla ilgili bir soruya, Abdullah hoca, Sercan gibi oyuncuları A Milli Takım bünyesine kazandırdı. Biz de ekip çalışması içerisinde hocanın söylediği isimleri ayaklarına kadar giderek Türk milli takımlarında oynaması için çaba sarf ediyoruz. Kiminde başarılı oluyoruz, kiminde de başarısız oluyoruz. Bizim öncelikli görevlerimizden biri kendi ülkemizin çocuklarının kendi ülkelerinde futbol oynamaları ve seçmelerini sağlamak. Çalışmalarımız devam ediyor. Milli takıma bizim olduğumuz dönemde faydalı olmak için her türlü yolu deniyoruz yanıtını verdi.
     Yıldız Holding Kurumsal İletişim Genel Müdürü Zuhal Şeker de TFF-Ülker Futbol Köyleri projesinde altıncı yılı geride bıraktıklarını anımsatarak, Bu proje, şu ana kadar yaklaşık 220 bin çocuğa spor yapma imkanı tanıdı. Sokak aralarında futbol oynamayan, meraklı çocukları sahalara çıkarıyoruz. TFF bizim önemli iş ortağımız. Sadece çocuklar sahada futbol oynamıyor, hem zeka geliştirici oyunlar oynuyorlar hem de kendilerini ifade etme konusunda buradaki uzmanlardan ders alıyorlar. Bu proje bizim için çok önemli diye konuştu.
     Ziyarette, Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ülker ile Kafkasa, 80 sporcunun imzaladığı formalar hediye edildi.
     Avanos Belediye Başkanı Mustafa Körükcü de Ülkere, yöreye özgü bir tabak hediye etti.
    
     Muhabir: Yücel Velioğlu
     Yayıncı: Murat Taydaş
     Yayıncı:

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER