TFFHGDden, VATSOya ziyaret

TFFHGDden, VATSOya ziyaret


VAN (A.A) - Türkiye Futbol Federasyonu Hakem ve Gözlemciler Derneği (TFFHGD) Van Şubesi Yönetim Kurulu, Van Ticaret ve Sanayi Odası (VATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mirza Nadiroğlunu makamında ziyaret etti.
     TFFHGD Van Şube Başkanı Erol Akyürek ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, açılışını yapacakları TFFHGD Van Şube Başkanlığının davetiyesini Nadiroğluna verdi.
     Futbol camiasını ağırlayan Nadiroğlu ise, oda olarak gerçekleştirdikleri ve Van için hayati öneme haiz olan Tekstil Kent, Fuar ve Kongre Merkezi ile Yenilenebilir Enerji projeleri hakkında bilgi verdi.
     Vanda 19 yıldan beri fuarların çadır, park ve spor salonlarında gerçekleştirildiğini hatırlatan Nadiroğlu, yağmur altında ve çamurlu ortamlarda yapılan fuarlara, Vanlı üreticilerin çok yüksek miktarlarda ücret ödeyerek ancak katılabildiklerini kaydetti.
     Fuar ve kongre merkezinin hayata geçirilmesiyle, Vanlı üreticilerin artık ayda birkaç kez sektörel bazda düzenlenecek olan fuarlara sadece güvenlik, su ve elektrik gibi zorunlu giderlerin ücretlerini ödeyerek, ürünlerini sergileme imkanına kavuşacaklarını ifade etti.
     Şubenin açılışını Nadiroğlunun yapmasını da isteyen futbol camiası, yapılacak olan oda seçimleri için de Nadiroğluna başarı diledi.
    
     Muhabir: Necat Hasar
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber TFFHGDden, VATSOya ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER