THK Isparta Şubesinden 8 bin 600

THK Isparta Şubesinden 8 bin 600 liralık yardım çeki


ISPARTA (A.A) - Türk Hava Kurumu (THK) Isparta Şubesince Kurban Bayramında toplanan deri ve bağırsak gelirlerinden oluşan 8 bin 600 liralık yardım çeki, Isparta Valisi Memduh Oğuza verildi.
     Isparta Valisi Memduh Oğuzu makamında ziyaret eden THK Isparta Şube Bakanı Zafer Çağlar, ziyarette yaptığı konuşmada THKnın Kurban Bayramı döneminde topladığı derilerden elde ettiği gelirlerin yüzde 50sini Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına vermek zorunda olduğunu söyledi.
     THK Isparta Şubesi olarak toplanan derilerden 17 bin 190 lira gelir elde ettiklerini ifade eden Çağlar, Bu gelirden vakıf payına düşen 8 bin 600 lirayı vakıf başkanı sıfatıyla Vali Oğuza takdim etmek için buradayız dedi.
     Çağlar, THKnin elde ettiğin gelirin bir kısmının da Türk Kızılayı, Çocuk Esirgeme Kurumu ve Diyanet Vakfına gönderildiğini kaydetti.
     Vali Oğuz da, Ispartada açlık çeken kimsenin bulunmadığını belirterek, İşsizlik konusunda, başka konularda vatandaşların bütün taleplerini karşıladığımızı söyleyemeyiz, ama bu vilayette (aç yok) diyoruz. Kim benim bu akşam tencerem kaynamıyor diyorsa, yarım saat içerisinde onun bir aylık ihtiyacını evine gönderiyoruz diye konuştu.
     Oğuz, kurban derilerinden gelen gelirin tamamen ihtiyaç sahiplerine gideceğini de sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Murat Yolcu \ Bekir Bektaş
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber THK Isparta Şubesinden 8 bin 600 Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER