THY, İl Genel Meclisine konuk oldu

THY, İl Genel Meclisine konuk oldu


KONYA (A.A) - Konya İl Genel Meclisi, şubat ayı toplantısına Türk Hava Yolları (THY) Konya Bölge Müdürü Ahmet Postallıyı konuk etti.
     Konya İl Genel Meclisi Başkanı Ali Selvi, THYnin artan hizmet kalitesi oranında, Konyanın uçak ihtiyacı ve sefer sayısının çoğalması yönündeki talebin de arttığını söyledi.
     Hava hizmetlerinin kalitesinin arttığını memnuniyetle gördüğünü kaydeden Selvi, Eminim ki; Konyamız hem yolcu hem de kargo taşımacılığında istenilen düzeye gelecektir dedi.
     İl Genel Meclisinde meclis üyelerine bilgilendirme sunumu yapan THY Konya Bölge Müdürü Ahmet Postallı, THYnin 202 uçak ile 98 ülkeye uçtutuğunu dile getirdi.
     THYnin geldiği son durum hakkında İl Genel Meclisi üyelerini bilgilendiren Postallı, hava alanının hac ve umre dönemlerinde yetersiz kaldığı yönündeki bir soru üzerine; Havaalanı müdürü arkadaşımdan yeni terminal binasının Şeb-i Aruza yetiştirileceği bilgisini aldım. Terminal binasının yapımıyla apronlardaki yoğunluk azalacak, ayrıca hacimli ve değerli kargo taşımacılığı da yapabileceğiz
    
     Muhabir: Abdullah Doğan
     Yayıncı: Rıfat Yerlikaya
<< Önceki Haber THY, İl Genel Meclisine konuk oldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER