TKİ Tavşanlı Linyitsporun Kızılcahamamdaki kampı başladı

TKİ Tavşanlı Linyitsporun Kızılcahamamdaki kampı başladı -Kırmızı-siyahlı ekip, Çaykur Rizespordan Osman Fırat ile bir yıllık anlaşma imzaladı


KÜTAHYA (A.A) - Bank Asya 1. Lig takımlarından TKİ Tavşanlı Linyitsporun, Ankaranın Kızılcahamam ilçesindeki sezon öncesi hazırlık kampı başladı.
     Kızılcahamamda kampa giren kırmızı-siyahlı ekibin futbolcuları, Teknik Direktör Levent Devrim, Antrenör Ercüment Şahin ve Kaleci Antrenörü Yılmaz Bal gözetiminde çalışmalara başladı.
     Takım, burada 14 gün sürecek kampın ardından hazırlıkların ikinci bölümü için Kocaelinin Kartepe ilçesine geçecek. Kütahya temsilcisi, Kızılcahamam ve Kartepedeki kamplarda çeşitli takımlarla hazırlık karşılaşmaları oynayacak.
     Bu arada, TKİ Tavşanlı Linyitspor, Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizesporun sol beki Osman Fırat ile bir yıllık anlaşma imzaladı. Malatyasporda 2002 yılında profesyonel olan Fırat, Beypazarı Şekerspor, Medical Park Antalyaspor, Siirtspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ve Çaykur Rizespor formalarını da giydi. Oyuncu, Bank Asya 1. Ligde 173, Spor Toto 2. Ligde 50, A2 Liginde 48, Ziraat Türkiye Kupasında 19 olmak üzere toplam 290 maça çıktı ve 15 gol kaydetti.
     TKİ Tavşanlı Linyitspor, daha önce Bozüyükspordan Hakan Çevik, Akhisar Belediyespordan Bilal Özdemir, Karşıyakadan Özgür Volkan Yıldırım ve Körfez Futbol Kulübünden kaleci Metin Erolu kadrosuna dahil etmiş, kaleci Yavuz Eraydın, Abdi Aktaş, Emrah Dağ, Mehmet Besler ve Hasan Yaşarın sözleşmelerini yenilemişti.
     Öte yandan, takımda iki yıldır masörlük yapan Nihat Kuş, görevinden ayrıldı.
    
     Muhabir: Selma Kocabaş / Sedat Gök
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber TKİ Tavşanlı Linyitsporun Kızılcahamamdaki kampı başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER