TOBBun akreditasyon denetlemesi

TOBBun akreditasyon denetlemesi -ŞUTSO, TOBB akreditasyon denetlemesinden başarıyla geçti


ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odasının (ŞUTSO) TOBB akreditasyon denetlemesinden başarıyla geçtiği bildirildi.
     ŞUTSOdan yapılan açıklamaya göre, belge ve raporların güvenilirliğini arttırmak, uluslararası ticaret ve sanayi odası olmaya uygunluk değerlendirmesi, uluslararası ticareti kolaylaştırmak gibi hedefleri olan akreditasyon denetimi 3 yılda bir yapılıyor.
     TOBB Akreditasyon Kurul Sekteri Volkan Tufan ve TSE Baş Denetçisi Gürol Gökçimen tarafından yapılan denetimlerde, ŞUTSOda herhangi bir akredite sorunuyla karşılaşılmadığı belirtildi. Söz konusu çalışmalarda ŞUTSOya 65 üzerinden 56 puan verildi.
     Denetim çalışmalarıyla ilgili bir değerlendirme yapan ŞUTSO Genel Sekreteri Faruk Yaşar, ŞUTSOnun yönetim, oda ve borsa muamelatı, mali yönetim, iş planlaması yönetimi, haberleşme, bilgi ve iletişim teknolojilerini kullanma, kalite yönetimi, üye ilişkileri, iş geliştirme ve eğitim gibi konularda denetlendiğini belirtti.
     Söz konusu denetimden başarıyla geçtiklerini aktaran Yaşar, oda personeli olarak yönetim kuruluyla birlikte en büyük hedeflerinin üyelere daha iyi hizmet sunmak olduğunu kaydetti.
     (MÜS-DAŞ-İSM)
<< Önceki Haber TOBBun akreditasyon denetlemesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER