Tokatspordaki haciz sıkıntısı

Tokatspordaki haciz sıkıntısı -Kulübün başkanvekili Yılar: Bu işlem, Tokatspora yapılan saygısızlıktır -Teknik direktör Altunsoy: Sayın Valimizin Tokatsporu sahiplenmesi bence çok önemli (Fotoğraflı-Görü


TOKAT (A.A) - Tokatspor Kulübü Başkanvekili Emin Yılar, eski başkanlardan Sami Ülkünün alacakları nedeniyle uygulanan haciz işlemiyle ilgili, Bu işlem, Tokatspora yapılan saygısızlıktır dedi.
     Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta deplasmanda oynayacağı Yeni Malatyaspor maçının hazırlıklarını Gaziosmanpaşa Stadında yaptığı antrenmanla sürdüren Tokatsporda, kulüp başkanvekili Emin Yılar ve teknik direktör Namık Altunsoy basın mensuplarının yanıtladı.
     Yılar, kulüp tesislerindeki eşyaların dün haczedildiğinin hatırlatılması üzerine, Bu işlem, Tokatspora yapılan saygısızlıktır. Tokatspor Kulübünde başkanlık yapmış bir kişinin bu hareketi yapmasını hiçbirimiz onaylamadık. Ama yapacak bir şey yok, herkes kendine yakışanı yaptı. Biz de kendimize yakışanı yapacağız diye konuştu.
     Tokatsporun sahipsiz kalmayacağını ifade eden Yılar, şöyle konuştu:
     Tokatspor bundan sonra da sahipsiz kalmayacak. Bizi zor günümüzde eski başkanlarımız ve yönetici ağabeylerimiz yalnız bırakmadı. Dün kulüpten çıkan malzemelerin yerine pazartesi günü öğleden önce yenileri gelecek. Burada bizi bırakmayan eski başkanlara ve yöneticilere teşekkür ediyorum. Takımızın yaşadığı bu zor günlerde bize destek olan Valimiz Mustafa Taşkesene çok teşekkür ediyorum. Valimiz bizim konaklama masraflarımızı karşılayacak.
    
     -Teknik Direktör Namık Altunsoy-
    
     Tokatspor Teknik Direktörü Namık Altunsoy ise Takımın performansını ilgilendiren her şey, bir teknik direktörü çok yakından ilgilendirir. Güçlü bir camiayız. Bu durumlardan da güçlenerek çıkacağız. Yönetim kurulu ile yaptığımız görüşmelerin ardından bu enerjiyi elde ettik. Sayın Valimizin Tokatsporu sahiplenmesi bence çok önemli. Ortada kalmadık. Tokatın en güzide otelinde kalıyoruz. Bu bir duruş. Bu durum beni bir antrenör ve Tokatlı bir kişi olarak çok mutlu etti dedi.
     Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda Akhisar Belediyespor ile eşleşmelerine de değinen Altunsoy, Manisa ekibini eleyerek bir üst tura çıkmayı hedeflediklerini söyledi. Altunsoy, bir üst turda, rakibi Ofsporu elemesi halinde Beşiktaş ile eşlemeyi istediklerini sözlerine ekledi.
    
     -Eski başkanlar ve yöneticilerden destek-
    
     Bu arada, Tokatsporun eski başkanları ve yöneticileri, Gaziosmapaşa Stadına gelerek çift kale maçı izledi. Eski başkanlar ve yöneticiler, Emin Yılar ve yönetim kurulu üyeleriyle bir süre görüşerek, zorlu süreçte kulübe manevi destek verdi.
     Tokatspor Adnan Çiçek Tesislerine dün gelen icra memurları, haciz işlemi başlatmıştı. Futbolcular, odalarında bulunan televizyon, yatak ve benzeri eşyaları pencereden atarak haciz işlemine tepki göstermişti. Tesislerdeki eşyaların haczedilmesi nedeniyle futbolcular, kentteki Büyük Otele yerleştirilmişti.
    
     Muhabir: Ekber Türkoğlu
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Tokatspordaki haciz sıkıntısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER