Toroslar Belediye Meclisi, komisyon üyelerini seçti

Toroslar Belediye Meclisi, komisyon üyelerini seçti


MERSİN (A.A) - Toroslar Belediye Meclisi, nisan ayı olağan toplantısı Belediye Başkanı Hamit Tunanın başkanlığında yapıldı.
     Tuna, Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirilen toplantıda yaptığı konuşmada, 2012 yılı faaliyetlerinde emeği geçenlere teşekkür ederek, ortaya koyulan proje ve hizmetlerin 2013 yılında da aynı tempoda artarak devam edeceğini söyledi.
     Konuşma ve sunumların ardından encümen ve komisyon üye seçimlerine geçildi. Gizli oy, açık tasnif usulüyle yapılan oylamada, Saffet Sucu, Talat Tutkun ve Hamit Ayhan 1 yıllığına encümen üyeliğine seçildi.
     Plan ve Bütçe Komisyonu üyeliğine; Nevzat Gilik, Haluk Mutluay, Salih Özkan, Sinem Elgün, Selahattin Dalkılıç, İmar ve Bayındırlık Komisyonu üyeliğine; Kıyas Uslu, Hikmet Koç, Fevzi Arık, Aydın Kaynak, Hüseyin Aral, Çevre ve Sağlık Komisyonu üyeliğine; Ömer Bilgin, Kazım Şengül, Mustafa Düzmekaroğlu, Yusuf Kalalı, Dilber Fırat, Gençlik ve Spor Komisyonu üyeliğine; Mehmet Çivi, Erhan Şam, Ahmet Kılıç, Yusuf Kalalı, Faik Harmancı, Eğitim, Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Komisyonu üyeliğine; Şahin Işık, Salim Gökçel, Ömer Bilgin, Yusuf Kalalı, Ahmet Tunga, Kadın Erkek Eşitliği Komisyonu üyeliğine; Fevzi Arık, Şahin Işık, Mehmet Çivi, Sinem Elgün, Dilber Fırat oy birliğiyle seçildi.
    
     Muhabir: Basir Gülüm
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Toroslar Belediye Meclisi, komisyon üyelerini seçti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER