Tosyada, Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi kursu başladı

Tosyada, Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi kursu başladı


KASTAMONU (A.A) - Tosyada, kendi işini kurmak isteyen girişimci adaylarına yönelik Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi kursu başladı.
     Tosya Belediyesi, Tosya Ticaret ve Sanayi Odası ile KOSGEB tarafından düzenlenen kursun açılış törenine, Tosya Kaymakamı Mehmet Türköz, Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin, Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Necati Abacı ile kursiyerler katıldı.
     Kaymakam Türköz, açılışta yaptığı konuşmada, girişimciliğin ülkelerin ve şehirlerin kalkınmasında en önemli etkenlerden biri olduğunu belirterek, Tosyalılar zaten doğuştan girişimcilik ruhuna sahipler. Bizler bu girişimci ruhu, plan ve projeyle ilçeye yeni iş ve istihdamlar olarak kazandırmak istiyoruz. İnşallah, sizler bu kursun sonunda alacağınız girişimcilik belgeleri sayesinde hazırlayacağınız projelerle, yeni iş yerleri açarak hem kendinize, hem de ilçemize önemli katkılar sağlayacaksınız ifadelerini kullandı.
     Şahin de kursun faydalı olacağına inandığını vurgulayarak, Kursa devam ederken iyi bir yönetici, iyi bir işletmeci nasıl olunacaksa olmaya çalışalım dedi.
    
     Muhabir: Mehmet Ulusoylar/Sinan Özmüş
     Yayıncı: Nurhan Çorlu
<< Önceki Haber Tosyada, Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi kursu başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER