Tosya Kaymakamı Türköz:

Tosya Kaymakamı Türköz: -Çağdaş ülkeler seviyesine ulaşmak ve onlarla yarışmanın ölçüsü, yetişmiş insan gücü ile orantılıdır


KASTAMONU (A.A) - Tosya Kaymakamı Mehmet Türköz, okul inşaatında incelemelerde bulundu.
     Kaymakam Türköz, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılan Tosya İlkokulu inşaatında incelemelerde bulunarak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fikret Korkmazdan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
     Türköz, incelemeler sırasında gazetecilere yaptığı açıklamada, bir ülkenin ilerlemesinin ve kalkınmasının eğitim alanındaki başarısına bağlı olduğunu belirterek, Çağdaş ülkeler seviyesine ulaşmak ve onlarla yarışmanın ölçüsü, yetişmiş insan gücü ile orantılıdır. Bu nedenle insanların eğitimi her geçen gün daha da önem kazanmaktadır dedi.
     Çocuğun kişiliğinin gelişmesinde ve eğitimini tamamlanmasında okulun çok önemli olduğunu vurgulayan Türköz, aileden sonra en önemli eğitim kurumu okul olduğunu ifade etti.
     Türköz, çocukların geleceklerini belirlemede, okul yaşantılarının, en az aile yaşantıları kadar önemli olduğunu vurgulayarak, Fiziki şartları daha iyi olan okullarda eğitim alan çocuklarımız, yarınlarına daha güvenle bakabilmektedirler. Bu kapsamda, 88 hayır sahibi tarafından TOKİ bölgesinde bağışlanan arsa üzerine yapımı devam eden Tosya İlkokulu tamamlandığında, öğrencilerimiz her türlü eğitim materyalleriyle donatılmış modern bir okulda eğitim alma imkanına kavuşacaklar.
    
     Muhabir: Mehmet Ulusoylar
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber Tosya Kaymakamı Türköz: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER