Trabzon Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu:

Trabzon Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu: "Trabzon Belediyesi işçi haklarına karşı gösterilen hassasiyet ve iş yeri barışı konusunda örnek belediyeler arasındadır"


TRABZON (A.A) - Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon Belediyesinin işçi haklarına karşı gösterilen hassasiyet ve iş yeri barışı konusunda örnek belediyeler arasında olduğunu bildirdi.
     Gümrükçüoğlu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, başta Trabzon Belediyesi işçileri olmak üzere tüm işçilerin bayramını kutladığını belirtti.
     Trabzon Belediyesinde iş yeri huzuru ve barışı ile işçi işveren ilişkilerinin ideal bir düzeyde olduğunu ifade eden Gümrükçüoğlu, şöyle devam etti:
     "Bizler belediyemizde çalışan tüm personelimizi ayırım yapmadan Trabzona hizmet veren geniş bir ailenin üyeleri olarak görüyoruz. Bu uyumlu birliktelik sayesinde Trabzon güzel hizmetler alıyor. Trabzon Belediyesi gerek işçi, işveren ilişkilerinde, gerekse işçinin hakkının zamanında ve tam olarak ödenmesi konusunda çok iyi bir noktadadır. Trabzon Belediyesi işçi haklarına karşı gösterilen hassasiyet ve iş yeri barışı konusunda örnek belediyeler arasındadır. Zengin, güçlü ve müreffeh bir toplum hedefine ancak işçi, işveren arasındaki uyumu sağlayarak ve emeği istismar etmeden, üretimi artırarak ulaşabiliriz. Bu duygu ve düşüncelerle 1 Mayıs İşçi Bayramını kutluyor, işçi ve emekçilerin bayramı olan 1 Mayısın barış ve huzur içerisinde kutlanmasını diliyorum."
    
     Muhabir: Meltem Yılmaz
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
<< Önceki Haber Trabzon Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER