Çözüm Süreci

Çözüm Süreci -Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Konukoğlu: -"El ele vererek hep birlikte kalkınacağız. Göreceksiniz bölge kentleri çok gelişecek. Hem de yakın gelecekte"


GAZİANTEP (A.A) - Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, çözüm sürecine ilişkin, "El ele vererek hep birlikte kalkınacağız. Göreceksiniz bölge kentleri çok gelişecek. Hem de yakın gelecekte" dedi.
     Hür Sanayici ve İş Adamları Derneğinin (HÜRSİAD) bir iş merkezinde düzenlediği "Ayın konuğu" programına katılan Konukoğlu, iş yaşamına ilişkin deneyimlerini anlattı.
     Çözüm süreciyle ilgili görüşlerini aktaran Konukoğlu, Türkiyede yaşayan herkesin kardeş olduğunu söyledi.
     "Etle tırnak gibi olan" insanların ayrılamayacağını belirten Konukoğlu, şöyle konuştu:
     "Kız almışız, kız vermişiz. Çanakkalede beraber savaşmışız, Antep harbinde birlikte çarpışmışız. Biz küs değiliz. Bu ülkede yaşayan herkes kardeştir. El ele vererek hep birlikte kalkınacağız. Göreceksiniz bölge kentleri çok gelişecek. Hem de yakın gelecekte. Göreceksiniz Gaziantep gibi diğer iller de gelişecek."
     İş adamlarına da çağrıda bulunan Konukoğlu, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinden olup başka illere yatırım yapan sanayicileri, bölgelerine davet etti.
     Her zaman söylediği, "Dünyada Türkiye, Türkiyede Gaziantep" sözünü hatırlatan Konukoğlu, bu cümleyi herkesin kendi şehri için söylemesi ve mümkün olduğunca da doğduğu kente yatırım yapması gerektiğini vurguladı.
     Türkiyenin ekonomide, dünyada örnek gösterilen başarılara imza attığını anlatan Konukoğlu, bunu sağlayan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki hükümete, ekonomi bürokrasisine ve üretimin öneminden hareketle yatırım yapan girişimcilere ve sanayicilere teşekkür etti.
     Program sonunda Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Cahit Nakıboğlu, Konukoğluna plaket verdi.
     HÜRSİAD Başkanı İlker Hasırcı ve Konukoğlu da derneğe üye olan iş adamlarına belgelerini takdim etti.
    
     Muhabir: Orhan Çiçek / Ömer Fansa
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER