Trabzon Belediyesi çalışmalarına devam ediyor

Trabzon Belediyesi çalışmalarına devam ediyor


TRABZON (A.A) - Trabzon Belediyesinin altyapı ve üst yapı çalışmalarına devam ettiği bildirildi.
     Trabzon Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, kentte ilk defa fore kazıklı betonarme istinat duvarı ile yol düzenlemesi yapılarak önemli bir yol sorununun çözüme kavuşturulduğu belirtildi.
     Erdoğdu Mahallesi Askeri Kışla önünden Tanjanta inen yolda yapılan yeni güzergah çalışması ile sürücülerin rahat nefes alacağı vurgulanan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
     "Yolun mevcut güzergahı üzerinde bulunan keskin virajlar sürücülerin zor anlar yaşamasına sebep oluyordu. Trabzon Belediyesi ekiplerinin başlattığı yol çalışması ile Kışla önünden Tanjanta inen yol viraja girmeden devam ettirilerek Özel Karedeniz Hastanesi önünde bulunan kavşağa bağlanacak. Yolun yapımında güzergah üzerinde bulunan heyelanlı bölgede Trabzonda ilk defa kullanılan fore kazıklı betonarme istinat duvarının yapılmasıyla da çalışma ayrı bir önem kazanıyor."
     Açıklamada, bu yöntemle daha önce yol yapımı riskli görülerek yapımından vazgeçilen yolların tekrar değerlendirilmeye alındığı ifade edilerek, sürücülerin toplam 412 metre uzunluğunda yapılacak yeni yolla virajlara girmeden rahat bir sürüş imkanı elde edecekleri kaydedildi.
    
     Muhabir: Meltem Yılmaz
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Trabzon Belediyesi çalışmalarına devam ediyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER