Trabzon Valisi Kızılcık: Devletimiz inşallah

Trabzon Valisi Kızılcık: Devletimiz inşallah bu terör belasından, kardeşlik duygularımızın daha da artması ile kurtulacaktır


TRABZON (A.A) - Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Devletimiz inşallah bu terör belasından, kardeşlik duygularımızın daha da artması ile kurtulacaktır dedi.
     Vali Kızılcık, beraberinde İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Turgay Aras, İl Emniyet Müdürü Feridun Boz, İl Müftüsü Veysel Çakı ile birlikte şehit yakınlarına Vali Konağında verdiği iftar yemeğinde bir araya geldi.
     Şehit ailelerinin sorunlarını dinleyen Vali Kızılcık, Kardeşlik ve barış içerisinde yaşayabilmemiz için canlarını feda ederek, şahadet mertebesine ulaşan şehitlerimizin yakınları ile burada bir araya gelmeyi arzu ettik. Sizlerde bizleri yalnız bırakmayarak davete icabet ettiniz diye konuştu.
     Kardeşlik duygularına kastedenlerin asla istediklerine ulaşamayacağını vurgulayan Vali Kızılcık, şöyle devam etti:
     Devletimiz inşallah bu terör belasından, kardeşlik duygularımızın daha da artması ile kurtulacaktır. Bu kardeşliğimize kastedenlere asla göz açtırmayacağız, asla onları memnun etmeyeceğiz. Bu millet bin yıllardır asla esaret altında yaşamayı kabul etmemiş, hep anlı açık ve dik olmuştur. Bundan sonra bu anlayışa sahip evlatları yetiştiren sizlerin ve bizlerin varlığı karşısında her zaman dünyada anlımız açık olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle tekrar Ramazan ayınızı tebrik ediyorum. Devlet olarak sizlerin her zaman yanındayız. Bizlere her şekilde rahatça ulaşabileceğinizi ifade etmek istiyorum.
     Şehit Ali Yasin Erosmanoğlunun babası Ali Sait Erosmanoğlu ise gösterilen ilgiden dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, Allah devletimize zeval vermesin. Çok sıcak bir ortamda bir araya geldik. Valimiz ve eşleri bizlerle tek tek ilgilendiler. Onların bizlerin yanlarında olduğunu görmek acılarımızı hafifletiyor ifadelerini kullandı.
     Konuşmaların ardından Vali Kızılcık beraberinde eşi Sema Kızılcık ile yemeğe katılan çocuklara kitap ve oyuncaklar hediye etti.
    
     Muhabir: Burak Altunöz
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
<< Önceki Haber Trabzon Valisi Kızılcık: Devletimiz inşallah Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER