Trabzon ve Uzungöl Suudi Arabistan televizyonunda

Trabzon ve Uzungöl Suudi Arabistan televizyonunda tanıtıldı


TRABZON (A.A) - Trabzon ve Uzungölün, Suudi Arabistanda yayın yapan Al Majd televizyon kanalında tanıtıldığı bildirildi.
     Trabzon Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Suudi Arabistandan Trabzona gelen gazetecilerden Hasan Abdunun, ülkesine döndükten sonra Arapların "Çam Gölü" olarak isimlendirdiği Uzungölün tanıtımını yapan bir program hazırladığı belirtildi.
     Ulusal yayın yapan Al Majd kanalının "Yeni Gün" adlı programında Trabzon ve Uzungölün tarihi ve kültürel geçmişinin anlatıldığı ifade edilen açıklamada, programda Trabzon Valisi Recep Kızılcıkın da alternatif turizm merkezi olan Trabzonun son yıllarda özellikle Arapların ilgisinden memnun olunduğu ve Riyad-Trabzon arasında başlayacak direkt seferlerin bu potansiyeli daha da artıracağı görüşlerine yer verildi.
     Açıklamada, Suudi gazetecilere Trabzon gezisinde eşlik eden Trabzon Vali Yardımcısı Abdurrahman Koçoğlu ve Çaykara Kaymakamı Musa Üçgülün de Uzungöl ile ilgili yorumlarına yer verildiği vurgulandı.
    
     Muhabir: Meltem Yılmaz
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Trabzon ve Uzungöl Suudi Arabistan televizyonunda Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER