Trabzonspordan tarihi yenilgiler

Trabzonspordan tarihi yenilgiler -Bu sezon istikrarsız grafik ortaya koyan bordo-mavililer, Bursaspor, Eskişehirspor ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında tarihi yenilgiler aldı


TRABZON (A.A) - Spor Toto Süper Ligde istikrarsız grafik ortaya koyarak zirve yarışında geriye düşen Trabzonspor, tarihi yenilgiler de aldı.
     Bordo-mavililer, Hüseyin Avni Aker stadında ligin 9. haftasında Bursaspora 1-0, ligin 13. haftasında da Eskişehirspora 3-0 yenilerek rakiplerine karşı lig tarihinde sahasındaki ilk mağlubiyetlerini gördü. İstanbul Büyükşehir Belediyespora dün 2-1 yenilen Karadeniz ekibi, lig tarihinde rakibine İstanbulda ilk kez mağlup oldu.
     Trabzonspor, Bursaspor karşısında Hüseyin Avni Aker Stadında yaptığı 37. maçta ilk yenilgisini yaşamıştı. 1974-75 sezonunda iki takım arasında başlayan lig serüveninde bu sezona kadar sahasındaki 36 maçta 24 galibiyet ve 12 beraberlik elde eden Karadeniz ekibi, 1-0lık mağlubiyetle rakibine ilk kez kaybetmişti.
     Bordo-mavililer, Eskişehirspora ise sahasındaki 19. maçta ilk yenilgisini aldı. 18 maçın 12sinden galibiyet, 6sından beraberlikle ayrılan Karadeniz ekibi, 3-0lık farklı mağlubiyetle tarihinde ilk kez sahasında rakibine yenilmişti.
     Ligin 16. haftasında İstanbul Büyükşehir Belediyespora 2-1 mağlup olan Trabzonspor, İstanbulda rakibine ilk kez bir lig mücadelesinde yenildi. Rakibiyle ligde daha önce Atatürk Olimpiyat Stadında yaptığı 5 maçı da kazanan bordo-mavili takım, bu kez aynı başarıyı gösteremedi.
    
     Muhabir: Selçuk Kılıç
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Trabzonspordan tarihi yenilgiler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER