Trabzonsporun savunması sağlam

Trabzonsporun savunması sağlam -Bordo-mavililer, ligde ilk 4 maçta 2 gol yiyerek son 4 sezon içerisinde aynı dönemdeki en az golü kalesinde gördü


TRABZON (A.A) - Spor Toto Süper Ligde sahasında Sivassporu 1-0 yenen Trabzonspor, bu sezon kalesinde güven veriyor.
     Ligin ilk haftasında deplasmanda Kardemir Karabükspor ile 1-1 berabere kalan, ikinci haftada sahasında Sanica Boru Elazığsporu 2-0 yenen, üçüncü haftada da Gaziantepspora deplasmanda 1-0 mağlup olan Karadeniz ekibi, dünkü karşılaşmadan da gol yemeden ayrılmayı başardı.
     Ligde ilk 4 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 7 puan toplayan bordo-mavililer, kalesinde gördüğü 2 gol ile son 4 sezon içerisindeki aynı dönemdeki en az golü yedi.
     Geçen sezon ilk 4 haftada 4 gol, 2010-2011 sezonunda 3 gol, 2009-2010 sezonunda 5 gol yiyen bordo-mavililer, 2008-2009 sezonunda ise 1 gol kalesinde görmüştü.
    
     -Sahasında gol görmedi-
    
     Trabzonspor, bu sezon Hüseyin Avni Aker Stadında oynadığı lig ve UEFA Avrupa Ligi play-off turu maçında sahasında gol görmedi.
     Karadeniz ekibi, ligde Sanica Boru Elazığspor ve Sivasspor maçlarını gol yemeden kazanırken UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Videoton ile de golsüz berabere kalmıştı.
     Videoton ile oynadığı ikinci maçın da normal süresi 0-0 bitmesiyle birlikte Karadeniz ekibi, bu sezon şu ana dek oynadığı toplam 6 maçta kalesinde 2 gol gördü.
    
     Muhabir: Selçuk Kılıç
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Trabzonsporun savunması sağlam Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER