Trabzonsporun zor haftası

Trabzonsporun zor haftası -Geçen hafta Akhisar Belediyesporu yenerek moral bulan ve bu hafta sonu Orduspor deplasmanına çıkacak olan Trabzonspor, deplasman fobisini yenmeye çalışacak -Bordo-mavililer, galibiyet halinde 260


TRABZON (A.A) - Selçuk Kılıç - Spor Toto Süper Ligde 19 Kasım Pazartesi deplasmanda Orduspor ile karşılaşacak olan Trabzonsporu zor bir maç bekliyor.
     Geçen hafta Akhisar Belediyesporu sahasında 3-1 yenerek moral bulan ve dış sahada uzun süredir galibiyet alamayan bordo-mavililer, sahasında başarılı sonuçlarla dikkat çeken rakibi karşısında deplasman fobisine son vermeye çalışacak.
     En son 4 Martta geçen sezonun 29uncu haftasında oynanan Beşiktaş maçını 2-1 kazanan Trabzonspor, Ordusporu yenmesi halinde 260 gün sonra dış sahada kazanmış olacak.
     Beşiktaş maçının ardından geçen sezon ve bu sezon toplam 1. lig maçında kazanamayıp 8 beraberlik, 3 mağlubiyet alan bordo-mavililer, dış sahadaki başarısız sonuçları geride bırakarak yeni bir sayfa açmaya çalışacak.
    
     -Orduspor da sahasında kaybetmiyor-
    
     Trabzonsporu konuk edecek Orduspor da sahasında rakiplerine geçit vermiyor. Orduda en son geçen sezonun 16. haftasında Galatasaraya 2-0lık sonuçla mağlup olan mor-beyazlılar, 16 Aralıkta oynanan bu karşılaşmanın ardından 334 gündür yenilgi yüzü görmüyor.
     19 Eylül Stadında oynadığı son 13 lig maçından 8 galibiyet, 5 beraberlikle ayrılan Karadeniz ekibi, ayrıca sahası bakımda olduğu için İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadında yaptığı Eskişehirspor maçını da 2-0 kazanmıştı.
    
     -Trabzonsporun deplasman maçları-
    
     Trabzonsporun kazanamadığı deplasman maçları ve aldığı sonuçlar şöyle:
    
     -Geçen sezon-
    
     Gençlerbirliği-Trabzonspor............: 1-1
     Galatasaray-Trabzonspor...............: 1-1
     Orduspor-Trabzonspor..................: 0-0
     Fenerbahçe-Trabzonspor (Süper Final)..: 2-0
     Galatasaray-Trabzonspor (Süper Final).: 0-0
     Beşiktaş-Trabzonspor (Süper Final)....: 1-1
    
     -Bu sezon-
    
     Kardemir Karabükspor-Trabzonspor......: 1-1
     Gaziantepspor-Trabzonspor.............: 1-0
     Fenerbahçe-Trabzonspor................: 0-0
     Beşiktaş-Trabzonspor..................: 1-1
     M.P.Antalyaspor-Trabzonspor...........: 2-1
    
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Trabzonsporun zor haftası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER