Trabzonspor, İnönüde 3 puan arıyor

Trabzonspor, İnönüde 3 puan arıyor -Ligde Beşiktaş karşısında son 8 deplasman maçında sadece 1 yenilgi alarak başarılı bir performans ortaya koyan bordo-mavililer, güçlü rakibini mağlup ederek yoluna devam etmek istiyor


TRABZON (A.A) - Spor Toto Süper Ligde yarın deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak Trabzonspor, rakibi karşısında 3 puan arayacak.
     Beşiktaş ile deplasmanda yaptığı son 8 lig maçında sadece 1 kez yenilen, 4 galibiyet ve 3 beraberlik alan bordo-mavililer, güçlü rakibini mağlup ederek ligde yoluna kayıpsız devam etmek istiyor.
     Ligde tek yenilgisini 3üncü haftada Gaziantepspor deplasmanında 1-0lık sonuçla alan, ardından son 4 lig maçında 2 galibiyet, 2 beraberlik elde eden Karadeniz ekibi, ligde yaklaşık 50 gündür mağlubiyet yüzü görmüyor.
     Gaziantepspor maçının ardından son 4 maçında Sivassporu sahasında 1-0 yenen, Fenerbahçe deplasmanından golsüz beraberlikle dönen, Hüseyin Avni Aker Stadında Mersin İdmanyurdu ile 1-1 berabere kalan ve Kasımpaşayı ise 1-0 yenen bordo-mavililer, Beşiktaş deplasmanından da galibiyetle ayrılarak zirveye ağırlığını koymayı hedefliyor.
    
     -Tek galibiyet Beşiktaşa karşı-
    
     Trabzonspor, İstanbulun üç büyük takımı karşısında en son galibiyetini Beşiktaş karşısında elde etti.
     Geçen sezon 21 Nisanda Süper Final Grubunun 2. haftasında sahasında oynadığı maçta Beşiktaşı 1-0 mağlup eden bordo-mavililer, daha sonra üç büyükler karşısında galibiyet elde edemedi.
     İstanbulun üç büyük takımına karşı 182 gündür galip gelemeyen bordo-mavili takım, bu maçlarda 2 mağlubiyet ve 3 beraberlik elde etti.
     Trabzonsporun geçen sezon Süper Final Grubunda aldığı sonuçlar şöyle:
     Trabzonspor-Beşiktaş...: 1-0
     Trabzonspor-Galatasaray: 2-4
     Galatasaray-Trabzonspor: 0-0
     Trabzonspor-Fenerbahçe.: 1-3
     Beşiktaş-Trabzonspor...: 1-1
    
     -Savunmaya uyarı-
    
     Bordo-mavili takımda savunma oyuncuları Mustafa Yumlu ve Bamba, Beşiktaş maçı öncesi kart sınırında yer alıyor.
     Ligde 3 sarı kartı bulunan oyuncular, yarın da kart görmeleri halinde gelecek hafta ligde Bursaspor ile Hüseyin Avni Aker Stadında yapılacak karşılaşmada takımdaki yerlerini alamayacak.
     Trabzonspor, bugün basına kapalı olarak gerçekleştireceği antrenmanla hazırlıklarını tamamlayacak ve ardından uçakla İstanbula gidecek.
    
     Muhabir: Selçuk Kılıç / Tuğba Yardımcı Mısır
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Trabzonspor, İnönüde 3 puan arıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER