Trabzonspor taraftarından takımına destek

Trabzonspor taraftarından takımına destek -Trabzonspor Taraftar Platformu Sözcüsü Söğüt: Önemli olan zor zamanlarda takıma sahip çıkmaktır ve desteklemektir


TRABZON (A.A) - Trabzonspor Taraftar Platformu Sözcüsü Adem Söğüt, önemli olanın zor zamanlarda takıma sahip çıkmak ve desteklemek olduğunu söyledi.
     Söğüt, beraberindeki dernek başkanlarıyla Trabzon Gazeteciler Cemiyetinde düzenlediği basın toplantısı ile taraftarlara destek çağrısında bulundu.
     Trabzonsporun 2012-2013 sezonunda arzu edilen noktadan çok uzakta olmasının kendilerini derinden yaraladığını ifade eden Söğüt, sezon başından bu yana içeride ve dışarıdaki tüm karşılaşmalarında takımın yanında olduklarını belirterek, Takımımızın bu kötü gidişten kurtulması için sadece bizlerin değil, herkesin fedakarlığına her zamankinden daha fazla ihtiyacı var dedi.
     Olumsuz durum karşısında sürekli eleştirisel yaklaşımların bir fayda sağlamayacağını vurgulayan Söğüt, Bunu yaparsak, stadımızdan uzak durursak, takımımıza gerekli desteği vermezsek, o zaman bu takımın istenilen yere gelmesine nasıl katkı sağlamış oluruz- ifadesini kullandı.
     Önemli olan zor zamanlarda takıma sahip çıkmaktır ve destelemektir diyen Söğüt, şunları kaydetti:
     Herkes kalan haftalarda aklından geçen tüm eleştirileri askıya alsın, kişisel hesaplar, o gitsin bu gelsinler, keşkeler, böyle olsaydılar bir kenarda kalsın. Söylenecek her şeyi sezon sonu hep beraber yapalım ama şimdi gelin sahip çıkalım. Terk etmeyelim ve takımımıza gereken, ihtiyaç duyduğu desteği verelim.
     Uzun zamandan beri mutsuz olan bu şehrin özelinde tüm Trabzonspor sevdalılarının yüzünü güldürmek için sahada güçlü olan bir takım görmek istiyorsak biz de öncelikle üzerimize düşen taraf olmanın şartını yerine getirelim. Artık vakit yok, zaman hızla geçiyor. Medical Park Antalyaspor maçından itibaren formamızı, atkımızı, yüreğimizde yatan büyük Trabzonspor sevgimizi yanımıza alalım, tarafında olalım Trabzonsporun. Başka Trabzonspor yok.
    
     Muhabir: Selçuk Kılıç
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Trabzonspor taraftarından takımına destek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER