TSYD Antalya Şube başkanlığa Halil İbrahim

TSYD Antalya Şube başkanlığa Halil İbrahim Okumuş seçildi


ANTALYA (A.A) - Türkiye Spor Yazarlı Derneği (TSYD) Antalya Şubesinin ilk genel kurulunda başkanlığa Halil İbrahim Okumuş seçildi.
     Antalya Gazeteciler Cemiyetinde (AGC) düzenlenen genel kurula TSYD Antalya Şubesi üyesi AK Parti Milletvekili Menderes Türel, AGC Başkanı Mevlüt Yeni ile üyeler katıldı.
     Divan başkanlığına Menderes Türelin seçilmesinin ardından yapılan seçime tek aday olarak katılan Halil İbrahim Okumuş, katılan 15 üyenin tamamının oyunu olarak TSYD Antalya Şubesinin ilk başkanı oldu. Başkan yardımcılığına ise Abdülkadir Kalender ve Mustafa Noyan, genel sekreterliğe Osman Altınışık, genel sekter yardımcılığına Emin Demir, muhasip üyeliğe Osman Öztokmak, muhasip üye yardımcılığına da Şifa Çiçek seçildi.
     Seçimin ardından bir konuşma yapan Okumuş, kurulduğu günden bu yana TSYDnin bir temsilciği olan Antalyanın, geçen mayıs ayında alınan kararla şube yapılmasına karar verildiğini söyledi.
     Antalyada 6 yıldır TSYDnin temsilciliğini yaptığını ifade eden Okumuş, Antalyada şube olduktan sonra da çalışmalarına devam edebilmek için başkanlığa adaylığını koyduğunu kaydetti.
     Kendisine ve yönetim kuruluna verilen destekten dolayı teşekkür eden Okumuş, Konyaltında bir yer kiraladıklarını, şubenin kısa bir süre içerisinde faaliyetlerine burada başlayacağını vurguladı.
     Antalyada spor yazarlarının bir kat daha ileri gitmesini sağlamaya çalışacaklarını ifade eden Okumuş, Özellikle sezon aralarında 2 bin takımın geldiği bir kentte TSYDnin yer alması için çaba göstereceğiz. TSYD Antalya Şubesince, devre arasında bir turnuva düzenlenmeyi planlıyoruz. İnşallah bunu başarırız diye konuştu.
    
     Muhabir: Murat Yolcu
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber TSYD Antalya Şube başkanlığa Halil İbrahim Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER