TSYD Antalya şubesinden Böceke desteğinden dolayı

TSYD Antalya şubesinden Böceke desteğinden dolayı teşekkür ziyareti


ANTALYA (A.A) - Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Antalya Şube Başkanı İbrahim Okumamış, Genel Sekreter Mehmet Şifa Çiçek, Yönetim Kurulu Üyesi Erkan Erman, Osman Öztokmak ve beraberindekiler Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böceki ziyaret etti.
     TSYD Antalya şubesinin açılışı ve geleneksel eğitim seminerine verdiği katkılardan dolayı Böceke teşekkür eden Okumamış, TSYDnin 50. kuruluş yıl dönümünü kutladıklarını, 50 yıl sonra Böcekin katkılarıyla Antalya şubesinin açılışını gerçekleştirdiklerini söyledi.
     Böcek de TSYD Antalya şubesinin başarılı çalışmalara imza attıklarını, her türlü desteği vermeye hazır olduklarını kaydetti.
     Böcek, Vatandaşlarımızın değişik branşlarda spor yapabilmesi için bugüne kadar pek çok projeyi hayata geçirdik. Antalyada ilk kapalı spor salonunu hizmete açtık. Her yıl uluslararası pek çok spor organizasyonları düzenliyoruz. Önümüzdeki aylarda 5 bin kişilik stadyumu hizmete açacağız. Olimpik yüzme havuzu konusunda çalışmalarımız devam ediyor. Konyaaltı Belediyespor Kulübü bünyesindeki lisanslı sporcularımız ulusal ve uluslararası müsabakalarda kentimizi gururla temsil ediyor diye konuştu.
     Ziyaretin ardından Böcek, Okumamışa günün anısına plaket verdi.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber TSYD Antalya şubesinden Böceke desteğinden dolayı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER