TÜGİAD Ankara Başkanı Aydın:

TÜGİAD Ankara Başkanı Aydın: -"Her yıl sıfırdan bir okul yapmaya ve her yıl en az üç okulun yenilenmesini yapacağımıza söz veriyorum"


ANKARA (A.A) - Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Ankara Şubesi Başkanı Barış Aydın, her yıl sıfırdan bir okul yapacaklarına ve en az üç okulun yenilenmesini gerçekleştirileceklerini bildirdi.
     TÜGİADdan yapılan yazılı açıklamada, TÜGİAD Ankara Şubesince yenilenen Ege İlköğretim Okulu düzenlenen törenle açıldı.
     Açılışta konuşan Aydın, eğitimin bir toplumun geleceğini şekillendiren en önemli araç olduğunu ifade etti. Okullarda çağdaş, öğrencilerin taleplerini karşılayan ve sağlıklı bir eğitim ortamı hazırlanması gerektiğini belirten Aydın şunları kaydetti:
     "Kurduğumuz işletmelerin büyümesi, dünyaya açılması ve ihtiyaç duyduğu yetişmiş insan gücünü bulması için eğitime yapılan yatırımları desteklemeliyiz ve okullarımıza daha çok katkı sağlamalıyız. Her yıl sıfırdan bir okul yapmaya ve her yıl en az üç okulun yenilenmesini yapacağımıza söz veriyorum. Ege İlköğretim Okulunun yeniden yapılandırılmasına katkı veren, bu minik yürekleri sevindiren ve geleceğin Türkiyesine katkı sağlayan TÜGİAD Ankara üyeleri ile emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." Açılış törenine Ankara Valisi Alaaddin Yükselin de katıldığı belirtildi.
    
     Muhabir: Hüseyin Demir
     Yayıncı: Hamdi Ateş
<< Önceki Haber TÜGİAD Ankara Başkanı Aydın: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER