Tunceli, yeni hastanesine Haziranda kavuşacak

Tunceli, yeni hastanesine Haziranda kavuşacak


TUNCELİ (A.A) - Tunceli Sağlık Müdür Yardımcısı Ali Hıdır Güneş, TOKİ tarafından yapımına devam edilen 150 yataklı yeni devlet hastanesinin, haziran ayında teslim edilmesinin beklendiğini söyledi.
     Güneş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaklaşık 4 yıl önce inşaatına başlanan yeni devlet hastanesi hakkında bilgi verdi. Hastane inşaatının bittiğini ifade eden Güneş, Giriş kısmına güvenlik noktası yapılması ve tabelaların takılması işi kaldı. Yol yapım çalışmalarının tamamlanmasıyla yeni hastaneye taşınabileceğiz. Bu hafta sonuna kadar peyzaj mimarımız gelecek. Hastanemizin çevre düzenlemeleri tamamlanacak. Yol yapım çalışmaları ve çevre düzenlemesi gibi çalışmalarda bitirildiğinde taşınacağız. Haziran ayında tüm çalışmaların bitmesini bekliyoruz diye konuştu.
     Tuncelinin çok konforlu bir hastaneye sahip olacağını belirten Güneş, şunları kaydetti:
     Modern, konforlu ve son teknolojiyle donatılmış bir hastanemiz olacak. Pnömatik adı verilen sistem sayesinde numunelerin elle taşınması sona erecek. Kan, idrar gibi numuneler artık bu sistem sayesinde otomatik olarak laboratuvarlara ulaştırılacak. Her tür tedavinin rahatlıkla uygulanmasına imkan sunan bir hastanemiz olacak. Sadece bu değil, gerek poliklinikler gerek hasta servisleri gerekse de yoğun bakım ünitesi olsun yeni hastanemiz vatandaşlarımıza çok daha kaliteli hizmet vermemizi sağlayacak.
    
     Muhabir: Fatma Çıray
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Tunceli, yeni hastanesine Haziranda kavuşacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER