Türk Polis Teşkilatının 168. kuruluş yılı

Türk Polis Teşkilatının 168. kuruluş yılı -Ordu 19 Eylül Gazeteciler Derneği Başkanı Erişen: "Türk Polis teşkilatımız kuruluşundan bu yana vatandaşların gönlünde saygın bir yer edinmiştir"


ORDU (A.A) - Ordu 19 Eylül Gazeteciler Derneği Başkanı Erdoğan Erişen, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 168. yıl dönümü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.
     Mesajında, emniyet mensuplarının zor şartlar altında görev yaptığını belirtti.
     Erişen, mesajında şunları kaydetti:
     "Türk Polis teşkilatımız kuruluşundan bu yana vatandaşların gönlünde saygın bir yer edinmiştir. 24 saat, 365 gün aralıksız görev yapan Emniyet Teşkilatımız zor şartlarda görev yapmaktadır. Görevlerini gece gündüz zor şartlar altında büyük fedakarlıklarla vatan, millet ve bayrak sevgisi ile canları pahasına ciddi bir sorumluluk anlayışı ile görevlerini yerine getirmektedirler. Huzur ve güven ortamının teminatı olan Emniyet Teşkilatımızın mensuplarının görevlerini, bugüne kadar olduğu gibi gelecekte de başarıyla sürdüreceklerine inancımız tamdır. Bu vesile ile Türk Emniyet teşkilatımızın ve yakınlarının polis haftasını kutluyor, görevi başında şehit olan polislerimizi rahmetle, gazilerimizi minnet ve saygıyla anıyor, gelecekteki çalışmalarında başarılar diliyoruz"
    
     Muhabir: Sefa Eyi
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu
<< Önceki Haber Türk Polis Teşkilatının 168. kuruluş yılı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER