Turgutlu Devlet Hastanesi Yöneticisi Taşçıoğlu:

Turgutlu Devlet Hastanesi Yöneticisi Taşçıoğlu: Yeni hastanemiz 5 yıldızlı otel konforunda olduğu için personel aynı olmasına rağmen hastalarımızın yoğun ilgisiyle karşı karşıya


MANİSA (A.A) - Turgutlu Devlet Hastanesi Yöneticisi Sabri Taşçıoğlu, 300 yataklı yeni hastane binalarına kavuşmalarının ardından iyileşen fiziki koşullarla birlikte hasta yoğunluğunun arttığını belirtti.
     Turgutlu Devlet Hastanesi Yöneticiliğine atanan Sabri Taşçıoğluyu, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Gözeten ve yönetim kurulu üyeleri ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.
     Taşçıoğlu, ziyarette yaptığı konuşmada, hastanelerinin yeni binasıyla Ege Bölgesinde sevk veren değil, sevk alan bir hastane konumuna geldiğini belirterek, şunları söyledi:
     Hastanemizin eski görünümü nedeniyle hastalarımız pek tercih etmiyorlardı. Yeni hastanemiz 5 yıldızlı otel konforunda olduğu için personel aynı olmasına rağmen hastalarımızın yoğun ilgisiyle karşı karşıya. Eskiden yılda 7 bin tane ameliyat gerçekleştiriyorduk. Şimdi ise bu sayı aylık olarak bin 300 ile bin 400lere ulaştı. Yani, yeni hastanemizde yıllık 18 binden fazla ameliyat sayına ulaşacağız.
    
     Muhabir: Erkan Şimşek / Senem Yazıcı
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber Turgutlu Devlet Hastanesi Yöneticisi Taşçıoğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER