Turgutlusporda transfer

Turgutlusporda transfer -Kırmızı-siyahlı takım, Raşit Sevindir ile sözleşme imzaladı


MANİSA (A.A) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Turgutluspor, Adana Demirsporda forma giyen Raşit Sevindiri transfer etti.
     Ön libero mevkisinde oynayan 26 yaşındaki Sevindir, Turgutlu Belediye Başkanı ve Turgutluspor Onursal Başkanı Serhat Orhanın katıldığı törenle 2 yıllık sözleşmeye imza attı.
     Serhat Orhan imza töreninde yaptığı konuşmada, Raşiti Turgutluspora kazandırmaktan mutluluk duyduklarını ifade ederek, Sezon sonunda söylediğimiz öz evlatlarımıza döneceğiz sözünün içerisinde işte Raşit de vardı. Raşiti, Turgutluspora kazandırdık. O bizim öz evladımız diye konuştu.
     Kulüp başkanı Murat Ayhan ise teknik direktörleri Teoman Koray Cinelin raporu doğrultusunda transfer çalışmalarının devam ettiğini söyledi.
     Raşit Sevindir de Turgutluspora geldiği için çok mutlu olduğunu ifade ederek, transferindeki katkıları dolayısıyla yöneticiler ve teknik direktör Cinele teşekkür etti.
     Göztepe ve Adana Demirsporda forma giydiğini hatırlatan Sevindir, Bu sezon da burada şampiyonluk yaşamaya geldim. Bunu başaracak güçteyiz dedi.
     Bu arada, Raşit Sevindirin, yeni sezonda Turgutlusporda takım kaptanlığı görevini üstleneceği bildirildi.
    
     Muhabir: Erkan Şimşek / Seyhan Kurtman / Ufuk Kırabalı
     Yayıncı: Fatih Ferhat Sürmeli
<< Önceki Haber Turgutlusporda transfer Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER