Turgutluspor, Tokatspordan kaleci Emrehan ile anlaştı

Turgutluspor, Tokatspordan kaleci Emrehan ile anlaştı


MANİSA (A.A) - Spor Toto 2. Lig takımlarından Turgutluspor, geçen sezon Tokatsporda oynayan kaleci Emrehan Ceylan ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
     Irlamaz Spor Vadisi Turgutluspor Tesislerinde, asbaşkanlar Mesut Özdamar ve Ali Yenilmezin katıldığı törende, 32 yaşındaki file bekçisi Emrehan Ceylan, kendisini 2 yıllığına Turgutlusporlu yapan imzayı attı.
     Asbaşkan Mesut Özdamar, Geçtiğimiz sezon dikkatimizi çeken bir kaleciyi transfer ettik. Transferlerimiz tamamen teknik direktörümüz Teoman Koray Cinelin raporu doğrultusunda yapılıyor dedi.
     Kaleci Emrehan Ceylan da yeni sezonun herkese hayırlı olmasını dileyerek, Bana güvenen yöneticilerin, Koray hocamın yüzünü kara çıkarmayacağım. Ele ele vererek Turgutlusporu hak ettiği yere getirmek için çalışacağız diye konuştu.
     Emrehanın şimdiye kadar Zeytinburnuspor, Saran Keskinspor, Altay, Petkimspor, Ankaraspor, Beylerbeyispor, Anadolu Üsküdar 1908 Spor, Yalovaspor, Yimpaş Yozgatspor, Sakaryaspor, Akçaabat Sebatspor, Karşıyaka, Gebzespor, Konya Torku Şekerspor, Sivasspor, Bozüyükspor, Fethiyespor ve Tokatspor takımlarında forma giydiği bildirildi.
    
     Muhabir: Erkan Şimşek / Bahri Okumuş
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Turgutluspor, Tokatspordan kaleci Emrehan ile anlaştı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER