Turgutluspor Kulübü Başkanı Ayhan:

Turgutluspor Kulübü Başkanı Ayhan: -Yeni sezonda hem çok iyi futbol oynayan, hem de çok koşan bir takım olduk


MANİSA (A.A) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta, deplasmanda Hatayspor ile golsüz berabere kalan Turgutlusporun kulüp başkanı Murat Ayhan, Yeni sezonda hem çok iyi futbol oynayan, hem de çok koşan bir takım olduk dedi.
     Ayhan gazetecilere yaptığı açıklamada, lige bir puanla başlamanın kendileri için kötünün iyisi olduğunu belirterek, Maçın ilk yarısında oynanan oyuna baktığımızda 1 puan aldığımıza çok sevinçliyim. İkinci yarıda ortaya koyduğumuz futbola bakarsak da 2 puan kaybettiğimize üzülüyorum dedi.
     Yaklaşık 40 derece sıcaklıkta takım olarak iyi bir performans gösterdiklerini ifade eden Ayhan, Olumsuz şartlar takım oyunumuzu etkiledi. Ancak deplasmandan alınan 1 puan için futbolcularımızı kutluyorum. Bu hafta kendi sahamızda taraftarımızın desteğiyle ligdeki ilk 3 puanımızı alacağımıza yürekten inanıyorum. Bu yıl çok genç ve koşan bir ekip kurduk. Yeni sezonda hem çok iyi futbol oynayan, hem de çok koşan bir takım olduk diye konuştu.
     Turgutlusporda kırmızı kart gören Raşit, bu hafta Nazilli Belediyespor maçında forma giyemeyecek.
     Gelecek haftanın hazırlıklarına yarın başlayacak Turgutluspor, çarşamba günü Denizlisporla hazırlık karşılaşması yapacak.
    
     Muhabir: Erkan Şimşek / Ali Korkmaz / Ramazan Ercan
     Yayıncı: Fatih Ferhat Sürmeli
<< Önceki Haber Turgutluspor Kulübü Başkanı Ayhan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER