Turistler barış için denize karanfil attı

Turistler barış için denize karanfil attı -Antalyadaki bir otelde konaklayan turistler, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Gününde, dostluk ve barış için denize karanfil bıraktı


ANTALYA (A.A) - Antalyadaki bir otelde konaklayan yabancı turistler, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Gününde, savaşta ölen masum insanların anısı ve dünya barışı adına denize karanfil bıraktı.
     Laradaki bir otelde tatil yapan 17 farklı ülkeden bine yakın turist, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla plajda düzenlenen kutlamaya katıldı.
     Müzik eşliğinde yemek yiyen turistler, masalarda hazır bulunan karanfilleri alarak Onuncu Yıl Marşı eşliğinde deniz kenarına geldi. Bir süre marş eşliğinde ritm tutan turistler, daha sonra karanfilleri Akdenizin mavi sularına bıraktı.
     Otelin genel müdürü Mehmet Biçer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, organizasyonun amacının savaşta kaybedilen sivil vatandaşları anmak, dünya barışına katkıda bulunmak olduğunu söyledi.
    
     Muhabir: Sefa Karacan
     Yayıncı: Murat Taydaş
<< Önceki Haber Turistler barış için denize karanfil attı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER