Türk Diyanet Vakıf

Türk Diyanet Vakıf-Senden Başkan Tunaya teşekkür plaketi


MERSİN (A.A) - Türk Diyanet Vakıf-Sen Mersin Şubesi, Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tunaya Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinliklerine katkısı nedeniyle teşekkür plaketi verdi.
     1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftası Toroslar ilçesinde Türkiye Kamu-Sene bağlı Türk Diyanet Vakıf-Sen Mersin Şubesi tarafından hazırlanan programla kutlandı.
     Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Çavuşlu Meydanında düzenlenen programda yaptığı konuşmada, bölgelerinde bulunan camilerin imamlarıyla sürekli irtibat halinde olduklarını ve imkanları ölçüsünde camilerin eksikliklerine katkı sunduklarını kaydetti.
     Göreve geldiklerinde 24 mahallesi olan ilçede 5 mahallede caminin bulunmadığını belirten Tuna, Meclis üyesi arkadaşlarımızla birlikte plan tadilatı yaparak yardım sever vatandaşlarımızın desteğiyle bu camilerimizi tamamladık. Şu anda ilçemizde 33 mahallemiz var ve camisi olmayan mahallemiz kalmadı. Bölgemizdeki camilerimizin temizlenmesine önem veriyoruz dedi.
     Konuşmanın ardandan Türk Diyanet Vakıf-Sen Mersin Şubesi adına Mezitli İlçe Müftüsü Nusret Karabiber Camiler ve Din Görevlileri Haftasına katkısından dolayı Belediye Başkanı Hamit Tunaya teşekkür plaketi verdi.
    
     Muhabir: Mustafa Çiftçi
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Türk Diyanet Vakıf Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER