Türk gemisinin Yunan adasından yolcu almasına

Türk gemisinin Yunan adasından yolcu almasına izin verilmediği iddiası -Muğlanın Bodrum ilçesi ile Yunanistanın İstanköy (Kos) Adası arasında yolcu taşımacılığı yapan ve yolcu almasına izin verilmediği iddia edilen Türk gemisi Bodruma


MUĞLA (A.A) - Muğlanın Bodrum ilçesi ile Yunanistanın İstanköy (Kos) Adası arasında yolcu taşımacılığı yapan ve yolcu almasına izin verilmediği iddia edilen Türk gemisi Bodruma döndü.
     Bodrum ile İstanköy arasında yolcu taşımacılığı yapan ve Yunan adasından yolcu almasına izin verilmediği iddia edilen Türk gemisi Akçakoca, 119 yolcusuyla Bodrum Gemi Yanaşma İskelesine demirledi.
     Gemiden inen yolcular, bekleyen otobüslere binerek Bodrumda kaldıkları otellerine gitti.
     Tugay Turizm Bodrum Ofis Müdürü Erdinç Tekeli, gazetecilere yaptığı açıklamada, İstanköyden transit yolcu aldıkları için göze battıklarını savundu.
     Bu nedenle İstanköyde bir tatsızlık yaşandığını anlatan Tekeli, 82 yolcuyla sabah saat 10.15de İstanköyden hareket etmemiz gerekiyordu. Yolcuların pasaport kontrolünü bitirmesine rağmen tam gemiye geçiş sırasında limandaki demir kapıları kapattılar. Yolcu geçişine engel oldular. Ama yarın aynı seferi yine deneyeceğiz dedi.
     Tekeli, İstanköydeki Yunan güvenliği ile Yunan gemi sahipleri arasında da sorun yaşandığını kaydetti.
    
     Muhabir: Gökmen Yüce / Hızır Hacısalihoğlu
     Yayıncı: Tuncer Çetinkaya
<< Önceki Haber Türk gemisinin Yunan adasından yolcu almasına Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER