Türk Polis Teşkilatının 168. yıl dönümü

Türk Polis Teşkilatının 168. yıl dönümü -AK Parti Gümüşhane Milletvekili Aydın: "Tam demokrasinin yaşanması ve gerçek anlamda vücut bulması, diğer özgürlüklerin yanında toplumda huzur ve güvenliğin sağlanmasıyla mümkün olmaktadır"


GÜMÜŞHANE (A.A) - AK Parti Gümüşhane Milletvekili Kemalettin Aydın, tam demokrasinin yaşanması ve gerçek anlamda vücut bulmasının, diğer özgürlüklerin yanında toplumda huzur ve güvenliğin sağlanması ile mümkün olacağını bildirdi.
     Aydın, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 168. yıl dönümü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, polislerin, vazife uğruna canlarını feda etmekten çekinmeden çalıştıklarını belirtti.
     Tam demokrasinin yaşanması ve gerçek anlamda vücut bulmasının, diğer özgürlüklerin yanında toplumda huzur ve güvenliğin sağlanmasıyla mümkün olacağını ifade eden Aydın, şunları kaydetti:
     "Demokrasisi ve ekonomisi güçlü bir Türkiyede emniyet teşkilatımız da her geçen gün daha güçlü olmaktadır. Bizler de şerefli bu mesleğin çalışma koşullarının, ekonomik düzeylerinin, huzurlarının ve refahlarının artması için hükümetimizin yoğun çabaları ile birbirinden anlamlı kanuni düzenlemeleri hayata geçirmekteyiz.
     Ömürlerini, ömrümüze vakfetmiş ve bu büyük mücadelede şehitlik mertebesi ile taçlandırılmış şehitlerimizi rahmet ve şükran ile anıyor, gazi ve emekli polislerimize huzurlu ömür diliyorum. Görevini sürdürmekte olan polislerimize ise sağlık, başarı ve mutluluk temenni ediyorum.
    
     -Gümüşhane Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sadık-
    
     Gümüşhane Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Sadık ise Türk Polis Teşkilatının, ülkenin bölünmez bütünlüğünün korunmasında, kamu düzeninin sağlanmasında ve hukuku egemen kılarak güvenli ortam oluşturulmasında yaptığı başarılı çalışmalarla her zaman halkın takdirini topladığını belirtti.
     Sadık, şehit polisleri rahmetle anarak, emniyet mensuplarına ve ailelerine sağlık ve başarılar diledi.
    
     Muhabir: İbrahim Özdemir
     Yayıncı: Tuğa Yardımcı Mısır
<< Önceki Haber Türk Polis Teşkilatının 168. yıl dönümü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER