Türk Polis Teşkilatının 168. kuruluş yıl

Türk Polis Teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümü -Alperen Ocakları Edirne Şube Başkanı Cankaloğlu: -"Türk polisi, zorlu çalışma koşullarına karşın vatanı korumadaki özverili çalışmalarıyla gurur kaynağıdır"


EDİRNE (A.A) - Alperen Ocakları Edirne Şube Başkanı Alpaslan Cankaloğlu, Türk polisinin, zorlu çalışma koşullarına karşın, vatanı korumadaki özverili çalışmalarıyla Türk halkının gurur kaynağı olduğunu belirtti.
     Cankaloğlu, Türk Polis Teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında, teşkilatın, kurulduğu günden bu yana Türkiyede güvenlik ve düzeni sağlama ve koruma görevini başarıyla yürüttüğünü ifade etti.
     Türk polisinin, gece gündüz demeden çalıştığını vurgulayan Cankaloğlu, şunları kaydetti:
     "Türk polisi, zorlu çalışma koşullarına karşın vatanı korumadaki özverili çalışmalarıyla halkımızın gurur kaynağıdır. Türk polisinin, büyük bir sevgiyle bağlı olduğu Türk halkını koruma görevini hiçbir karşı eylem ve tehditten korkmadan, canı pahasına sürdüreceğine duyduğumuz inançla, Türk Polis Teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümünü kutluyoruz. Bu vatan ve millet uğruna canını vermiş aziz şehit polislerimize rahmet, gazilerimize şükranlarımızı sunuyor ve tüm polis teşkilatına da esenlikler diliyoruz."
    
     Muhabir: Gökhan Balcı / Salih Baran
     Yayıncı: Nurhan Çorlu
<< Önceki Haber Türk Polis Teşkilatının 168. kuruluş yıl Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER