Türk Polis Teşkilatının 168. kuruluş yıl

Türk Polis Teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümü -Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Ocak: -"Türk polisi, ülkemizin dört bir tarafında özveriyle hiçbir fedakarlıktan kaçmadan çalışmaktadır"


EDİRNE (A.A) - Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Serhat Ocak, Türk polisinin, ülkenin dört bir tarafında özveriyle hiçbir fedakarlıktan kaçmadan çalıştığını belirtti.
     Ocak, Türk Polis Teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajda, Türk polisinin, huzurun demokratik kurallar içerisinde sağlanması için çalıştığını ifade etti.
     Polisin, hür ve serbest ortamın temin edilmesini sağladığını vurgulayan Ocak, şunları kaydetti:
     Türkiye Cumhuriyeti devletinin, ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü, Türk halkının can ve mal güvenliğini sağlamak, huzur ve asayişi temin etmek, suç işlenmesini önlemek ve suçluları adalete teslim etmek gibi önemli görevleri başarıyla yerine getiren Türk Polis Teşkilatına müteşekkiriz. Türk polisi, ülkemizin dört bir tarafında özveriyle hiçbir fedakarlıktan kaçmadan çalışmaktadır. Türk Polis Teşkilatının 168. yıl dönümünü kutluyor, bu uğurda şehit olan polislerimizi şükran ve saygıyla anıyorum."
    
     Muhabir: Gökhan Balcı / Cihan Demirci
     Yayıncı: Nurhan Çorlu
<< Önceki Haber Türk Polis Teşkilatının 168. kuruluş yıl Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER