Türk Polis teşkilatının kuruluşunun 168. yıl

Türk Polis teşkilatının kuruluşunun 168. yıl dönümü -İl Emniyet Müdürü Sağlam ve emniyet personeli Vali Altıparmakı makamında ziyaret etti


ANTALYA (A.A) - Türk polis teşkilatının kuruluşunun 168. yıl dönümü dolayısıyla İl Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam ve emniyet personeli Vali Ahmet Altıparmakı makamında ziyaret etti.
     Ziyarette konuşan Altıparmak, son dönemde emniyet teşkilatında ciddi gelişmelerin yaşandığını söyledi. Emniyette özellikle insan hakları konusunda, toplum merkezli çalışmalarda ciddi mesafeler kaydedildiğini ifade eden Altıparmak, Emniyet personeli, amirler insan haklarına saygılı, asla insana yakışmayan hareketi ve eylemi yapmama konusundaki titiz ve gayretli çalışıyor. Emniyet personeli faili meçhul, kayıp çocuk, uyuşturucu gibi birçok konuda üstün çaba sarf ediyor. Bu, Antalyada çok önemli dedi.
     Altıparmak da tüm emniyet personelinin 168. yıl dönümünü kutladı.
     Ziyarete polis haftası etkinlikleri için Ukrayna, Bağdat ve Diyarbakırdan gelen çocuklar da katıldı. Sağlam, Altıparmaka günün anısına kahve takımı hediye etti. Altıparmak ise çocuklara çeşitli hediyeler verdi.
    
     Muhabir: Şamil Kahveci
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Türk Polis teşkilatının kuruluşunun 168. yıl Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER