Türk polis teşkilatının kuruluşunun 168. yılı

Türk polis teşkilatının kuruluşunun 168. yılı -AK Parti Milletvekili Mehmet Sarı: -"Türk polis teşkilatı yasalardan aldığı güçle, demokrasinin pekişmesi, hukuk sisteminin sarsılmaması özveriyle çalışmaktadır"


GAZİANTEP (A.A) - AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarı, Türk polis teşkilatının, yasalardan aldığı güçle demokrasinin pekişmesi, hukuk sisteminin sarsılmaması için özveriyle çalıştığını bildirdi.
     Mehmet Sarı, Türk polis teşkilatının kuruluşunun 168. yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında, emniyet mensuplarının insan odaklı, şartlar ne olursa olsun Türkiye Cumhuriyetine ve her şeyin en güzeline layık millete yakışır şekilde görevlerini yapmaya devam ettiğini belirtti.
     Emniyet teşkilatının bundan sonra milletinden aldığı güçle hizmetine en iyi şekilde devam edeceğine inancının tam olduğunu vurgulayan Mehmet Sarı, şunları kaydetti:
     "Bu uğurda hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan Türk polis teşkilatı yasalardan aldığı güçle, demokrasinin pekişmesi, hukuk sisteminin sarsılmaması için özveriyle çalışmaktadır. Türk polisi, gösterdiği olağanüstü gayretlerle yaptığı hizmetler sonucunda, milletinin gönlünde taht kurmanın haklı gurur ve mutluluğunu yaşamaktadır."
    
     -AK Parti Milletvekili Mazıcıoğlunun kutlama mesajı
    
     AK Parti Gaziantep Milletvekili Halil Mazıcıoğlu da Türk polis teşkilatının geçmişte olduğu gibi bugün de halk nazarında saygın bir yere sahip olduğunu bildirdi.
     Mazıcıoğlu, son yıllarda yaptığı başarılı çalışmaların, emniyet teşkilatına olan saygınlığın ve güvenin daha da artmasını sağladığını aktardı.
     Mazıcıoğlu, şunları kaydetti:
     "Gücünü halktan ve kanunlardan alan emniyet mensuplarımız, kamu düzenini sağlamak için birikimi ve tecrübesiyle insanımızın huzur ve güvenliği için yurdumuzun her köşesinde görevini başarıyla yerine getirmektedir. Gece-gündüz, soğuk sıcak demeden çalışmakta, görevini layıkıyla yerine getirmekte, yeri geldiğinde canını feda etmektedir."
    
     Muhabir: Yusuf Atlıhan
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Türk polis teşkilatının kuruluşunun 168. yılı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER