Türk polis teşkilatının 168. kuruluş yıl

Türk polis teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümü -Şehit polisler Darendede anıldı


MALATYA (A.A) - Türk polis teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde Darende ilçesinde şehit polisler iki ayrı törenle anıldı.
     Hasan Gazi Şehitler Abidesindeki törende konuşan İlçe Emniyet Müdürü Salih Köken, teşkilatın kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bugüne kadar hem görevi sırasında hem de emekli olduktan sonra vefat eden polisleri rahmetle andıklarını söyledi.
     İlçe Müftüsü Ahmet Varol tarafından dua edilmesinin ardından törene katılanlar abideyi gezdi.
     Anma törenine Darende Belediye Başkan Vekili Mehmet Karcı, AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Şimşek, daire müdürleri, sivil toplum örgüt yöneticileri, emekli polisler, gaziler, vatandaşlar ve teşkilat mensupları katıldı.
     Şehit polisler için ayrıca ikindi namazını müteakip Zaimoğlu Çarşı Camisinde mevlit okutuldu. Mevlite katılanlara lokum ikram edildi.
    
     -Emekli polislerden Darende Emniyet Müdürlüğüne ziyaret-
    
     Darende ilçesinde yaşayan emekli polisler, Türk polis teşkilatının 168. yıl dönümü dolayısıyla İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti.
     İlçe Emniyet Müdürü Salih Kökenle makamında görüşen polisler, meslektaşlarıyla anılarını paylaştı. Köken, "Kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yıllarca görev yaptığınız kurumu ve meslektaşlarınızı unutmadığınız için teşekkür ederim" dedi.
     Emekli teşkilat mensuplarıyla sürekli diyalog halinde olduklarını dile getiren Köken, "Makamlar ve görevler geçici, bir gün hepimiz sizler gibi vazifelerimizi yeni arkadaşlara devredeceğiz. Önemli olan güzel hatıralar, eser ve iz bırakmaktır" ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Aslan Tektaş
     Yayıncı: Tuba Karahan
<< Önceki Haber Türk polis teşkilatının 168. kuruluş yıl Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER