Türk Sağlık Senden, Kandırada Devlet Hastanesine

Türk Sağlık Senden, Kandırada Devlet Hastanesine ziyaret


KOCAELİ (A.A) - Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Başkanı Ömer Çeker, Kandıra Kazım Dinç Devlet Hastanesinde göreve yeni başlayan idarecileri makamlarında ziyaret etti.
     Türk Sağlık Sen Kocaeli Şubesinden yapılan açıklamada, Çeker, beraberinde Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi iş yeri baş temsilcisi ve ilce temsilcisi Metin Sabır, Kandıra ilce temsilcisi Hasan Koçyiğit, İlce Temsilci yardımcısı Hanım Doğan ve Kandıra Devlet Hastanesi iş yeri baş temsilcisi Suat Toy ile birlikte, Kandıra Kazım Dinç Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü Yusuf Gelpiş ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Emine Tokgözü ziyaret ettiği bildirildi.
     Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Başkanı Ömer Çeker, 663 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnameye istinaden sözleşme imzalamak suretiyle göreve başlayan Gelpiş ve Tokgöze görevlerinde başarılar diledi.
     Sözleşmeli olarak göreve başlayan idarecilerin, halkın sağlık hizmetine kolay ulaşması, kaliteli sağlık hizmeti alması için gerekli tedbirleri alarak hizmet çıtasını yükselteceklerine inandığını söyleyen Çeker, idarecilerin kanun, yönetmenlik ve genelgeler çerçevesinde yapacakları hizmetlere destek vereceklerini dile getirdi.
     İdari ve Mali İşler Müdürü Yusuf Gelpiş ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Emine Tokgöz, ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getirerek, Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Başkanı Ömer Çekere teşekkür ettiler.
    
     Muhabir: Metin Girgin
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Türk Sağlık Senden, Kandırada Devlet Hastanesine Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER