Turkcellin Canım Türkiyem Ramazan Şenlikleri Afyonkarahisarda

Turkcellin Canım Türkiyem Ramazan Şenlikleri Afyonkarahisarda başlıyor


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Turkcell tarafından başlatılan Canım Türkiyem Ramazan Şenlikleri etkinliği Samsun, Kayseri, Şanlıurfa ve Konyanın ardından Afyonkarahsiarda başlıyor.
     Yapılan açıklamada, etkinlik kapsamında Anıt Park karşısı açık otopark alanında kurulacak olan Turkcell Ramazan şenlik alanında gerçekleştirilecek aktiviteler eşliğinde Afyonkarahisarlılar sürpriz hediyeler kazanacak.
     08-12 Ağustos tarihleri arasında 5 gün boyunca Ramazan davulu eşliğinde geleneksel manilerle tüm vatandaşlar iftar saatinde başlayıp ve gece yarısına kadar sürecek olan Turkcell Ramazan şenlik alanındaki eğlenceye davet edecek.
     Balon patlatma, halka geçirme, çarkıfelek ve panayır oyunu gibi geleneksel oyunların yanı sıra, bir takım teknolojik oyunların da olacağı Turkcell Ramazan şenlik alanında iftar sonrası tüm gece ücretsiz çay, şerbet ve kağıt helva ikramı yapılacak.
     Tasavvuf dinletisi eşliğinde sema gösterisin de yapılacağı alanda Ramazan etkinliklerinin vazgeçilmezi gölge oyunu Karagöz-Hacivat gösterisi de gerçekleştirilecek.
    
     Muhabir: Mustafa Güngör
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Turkcellin Canım Türkiyem Ramazan Şenlikleri Afyonkarahisarda Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER