Türkiyenin en büyük 500 sanayi kuruluşu

Türkiyenin en büyük 500 sanayi kuruluşu sıralaması -TÜVASAŞ Genel Müdürü Ertiryaki: -Türkiyenin en büyük 500 sanayi kuruluşundan biri olmak bizleri onurlandırmıştır -TÜVASAŞın bu başarı grafiğini yükselterek sürdürme azmi


SAKARYA (A.A) - Türkiye Vagon Sanayii AŞ (TÜVASAŞ) Genel Müdürü İbrahim Ertiryaki, İstanbul Sanayi Odasınca (İSO) hazırlanan Türkiyenin en büyük 500 sanayi kuruluşu listesinde yer almaktan onur duyduklarını bildirdi.
     Ertiryaki, yaptığı yazılı açıklamada, verimlilik ve karlılığı ön planda tuttuklarını belirterek, kısa zamanda ürünlerde ve üretim süreçlerinde yaptıkları yenilikler, teknoloji ve Ar-Ge faaliyetleriyle dinamik bir yapı kazandıklarını kaydetti.
     Kazandığımız ivmeyi başarıyla sürdürdüklerine dikkati çeken Ertiryaki, son 10 yılda yaptıkları yatırımlarla 168,8 milyon liralık ciroya ulaştıklarını ve İSOnun listesinde 467. sırada yer aldıklarını ifade etti.
     TÜVASAŞı daha iyi noktalara taşımak istediklerini vurgulayan Ertiryaki, şunları bildirdi:
     Türkiyenin en büyük 500 sanayi kuruluşundan biri olmak bizleri onurlandırmıştır. Başarıları dünya çapında tescilli TÜVASAŞın Türkiyenin en büyük 500 sanayi kuruluşu içinde yer alması tüm TÜVASAŞ ailesi ve Sakarya adına sevindirici bir gelişmedir. Bu listede kamuya ait en büyük sanayi kuruluşları arasında 12. sırada olmamız da TÜVASAŞın varlığının önemini göstermiştir. Bizler, hem uluslararası sektör hem de Türkiye için tartışılmaz bir rol üstleniciliği olan TÜVASAŞın bu başarı grafiğini yükselterek sürdürme azmini taşıyoruz. Bu azim, üreten, gelişen ve büyüyen TÜVASAŞı uzak geleceğin stratejik hedeflerine taşıyacaktır.
    
     Muhabir: Mehmet Özcan
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Türkiyenin en büyük 500 sanayi kuruluşu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER