Türkiyenin en büyük sebze meyve hali

Türkiyenin en büyük sebze meyve hali 24 saat izlenecek -Antalya Büyükşehir Belediyesi Toptancı Haline, yaşanan hırsızlık ve kapkaç olaylarının önüne geçmek amacıyla güvenlik kamerası yerleştirilmesini öngören ihale gerçekleştirildi


ANTALYA (A.A) - Antalya Büyükşehir Belediyesi Toptancı Haline, yaşanan hırsızlık ve kapkaç olaylarının önüne geçmek amacıyla güvenlik kamerası yerleştirilmesini öngören ihale gerçekleştirildi.
     Büyükşehir Belediyesi toplantı salonunda Toptancı Hal Şube Müdürü Rıza Uysal başkanlığında Kapalı devre televizyon, anons ve bariyer sistemi ihalesi yapıldı. 3 firmanın katıldığı ihalede en düşük teklif 871 bin 685 lira olarak gerçekleşti.
     Yapılan ihale ile Antalya Büyükşehir Belediyesi Toptancı Halinde 100 civarına kamera yerleştirilecek. İhale sonucunun önümüzdeki günlerde kesinleşeceği bildirildi.
     Toptancı Hal Şube Müdürü Rıza Uysal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Antalyanın Türkiyenin en büyük sebze ve meyve üretim yeri, Antalya Toptancı Halinin Türkiyenin en büyük sebze ve meyve hali olduğunu söyledi.
     Kamuoyunda Hal Kanunu olarak bilinen 5957 Sayılı Sebze ve Meyveler ile Yeterli Arz ve Talep Derinliği Bulunan Diğer Malların Ticaretinin Düzenlenmesi Hakkında Kanununun belediyelere önemli görevler yüklendiğini ifade eden Uysal, Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak kanuna titizlike uymaya çalıştıklarınını kaydetti.
     Bu kapsamda hal çevresine güvenlik kameraları yerleştirme kararı aldıklarını belirten Uysal, Güvenlik kameraları için ihale gerçekleştirdik. İhale şartnamesine göre güvenlik kameralarının en geç 3 ay içerisinde takılması gerekiyor dedi.
     Bu şekilde halde yaşanan hırsızlık ve kapkaç olaylarının önüne geçmeyi amaçladıklarını anlatan Uysal, İnsanlara daha rahat alışveriş yapmaları sağlanacak. Amacımız, ülkemizin en büyük halinin çağdaş ve uluslararası normlara uygun bir hale getirmek. Toptancı halini Avrupa ve Ortadoğunun göz bebeği haline getirmek istiyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: Murat Yolcu
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Türkiyenin en büyük sebze meyve hali Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER