Türkiye Basketbol İkinci Ligi

Türkiye Basketbol İkinci Ligi -Gelişim Koleji Genel Menajeri Yazlar: -"Çok sıkıntılı geçirdiğimiz sezonu son 3 maçımızı kazanarak noktalamak istiyoruz"


İZMİR (A.A) - Türkiye Basketbol İkinci Ligi ekiplerinden Gelişim Kolejinin genel menajeri Namık Yazlar, "Çok sıkıntılı geçirdiğimiz sezonu son 3 maçımızı kazanarak noktalamak istiyoruz" dedi.
     Yazlar, yaptığı yazılı açıklamada, sezon başından bu yana sakatlıklarla uğraştıklarını, puan cetvelinde bulundukları pozisyona inmeyi hak etmediklerini belirtti.
     Her türlü olumsuz gelişmeye rağmen ligde kalacaklarını kaydeden Yazlar, "İşin teknik ve taktik boyutu elbette önemli ama artık bu ikinci planda kaldı. Oyuncularımız son ana kadar savaşacaklar. Önümüzde kazanmamız ve savaşmamız gereken 3 maç var. Çok sıkıntılı geçirdiğimiz sezonu, son 3 maçımızı kazanarak noktalamak istiyoruz" diye konuştu.
     Gelişim Kolejinde, Feyzi Çelebioğlu ve Mike Porrininin sakatlıklarının ardından Fatih Kızılcanın da ayağı kırıldı. Genç oyuncunun en az üç hafta sahalardan uzak kalacağı bildirildi.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber Türkiye Basketbol İkinci Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER