Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi -Canik Belediyesi Kadın Basketbol takımı yöneticileri, teknik heyeti ve oyuncuları, basınla buluştu


SAMSUN (A.A) - Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Canik Belediyesi Kadın Basketbol takımı yöneticileri, teknik heyeti ve oyuncuları, basınla buluştu.
     Atakum ilçesinde bir restorandaki buluşmaya Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Canik Belediyespor Kulübü Başkanı Ahmet Fil, takım antrenörü Murat Alkaş, teknik heyet ve oyuncular katıldı.
     Kulüp başkanı Fil, yaptığı konuşmada, Samsunun basketbolda geldiği noktaya birçok şehrin gıptayla baktığını söyledi. Samsunun ligde iki takımla mücadele ettiğini anımsatan Fil, bu durumun kentteki basketbol sporu adına gurur verici olduğunu anlattı.
     Antrenör Alkaş ise ufak sakatlıklar haricinde takımda herhangi bir eksiklerinin olmadığını belirterek, şunları kaydetti:
     Dün itibarıyla tam takım olma fırsatını yakaladık. Yerli ve yabancı oyuncularımızın tamamı burada, bu akşam son antrenmanımızı yapıp, Türkiye Kupası elemeleri için Konyaya hareket edeceğiz. Katıldığımız iki turnuvayı da 3 oyuncumuz eksik olmasına rağmen ikinci bitirdik. Çok iyi bir turnuva dönemi geçirdik. İnşallah bu performansımızı Türkiye Kupasında da gösterip sekizli takım finallerine kalırız.
     Programda daha sonra kulüp oyuncuları basına tanıtıldı.
    
     Muhabir: Mustafa Çavuş
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER